JOB OFFER

Service Manager

Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen een jonge en snel groeiende organisatie met een team van enthousiaste techneuten en lever jij graag een bijdrage aan de verbetering van onze leefomgeving? Zoek jij een baan waarin verantwoordelijkheid en afwisseling centraal staan?

Slimme oplossingen voor een schonere wereld: Xeamos levert emissiereductiesystemen voor binnenvaart-schepen, superjachten, offshore en industriële toepassingen. In de transitieperiode naar een fossiel-vrije samenleving zullen we in deze markten nog decennialang met verbrandingsmotoren te maken hebben. Met innovatieve oplossingen dragen wij bij aan een significante reductie van de emissies van deze motoren en daarmee aan een verbetering van onze leefomgeving.

Wat ga je doen?
Onze installed base bestaat intussen uit meer dan 450 installaties wereldwijd en groeit snel. Als Service Manager ben je verantwoordelijk voor de aansturing van een team van vijftal service- en commissioning engineers om deze systemen in bedrijf te nemen en te onderhouden. Binnen het team wordt je back office ondersteund door onze service coördinator. Buiten Nederland werken we in toenemende mate met dealers voor het eerstelijns onderhoud. De functie vraagt een goed technisch inzicht en ervaring met de inbedrijfstelling en onderhoud van technische installaties. Je bent communicatief sterk en je weet de juiste afwegingen te maken tussen de belangen van onze klanten, onze medewerkers en ons bedrijf. Je kunt goed omgaan met de dynamiek die bij de functie hoort en behoudt het overzicht. Ook op het gebied van Sales ben je vaardig. Je ontwikkelt en verkoopt service contracten en spare parts. Je ondersteunt onze dealers in het buitenland op het gebied van service en organiseert trainingen. Het is een pré als je reeds ervaring hebt opgedaan in de maritieme sector. Al onze systemen kunnen remote worden benaderd en worden uitgelezen. Waar nodig schakel je tweedelijns support in voor ondersteuning.

Wat breng je daarvoor mee?
Wij zoeken een fijne collega met een MBO+/HBO werk- en denkniveau met een praktische en klantgerichte instelling. Als Service Manager pas je verder binnen ons team als je:

• een afgeronde opleiding hebt in een relevante technische richting (bv. Werktuigbouw, Automotive, Procestechniek)
• ruime ervaring hebt opgedaan in een relevante service omgeving;
• passie voor techniek hebt;
• je het leuk vind om met mensen te werken en een team kunt leiden;
• je graag in een internationale omgeving werkt en zowel de Nederlandse als Engelse taal beheerst;
• meedenkt met onze klanten en kwaliteit centraal stelt;
• je het niet erg vindt om waar nodig buiten de reguliere werktijden te werken;

Wat krijg je hiervoor terug?
Naast een goede werksfeer bieden wij je veel vrijheid en zelfstandigheid in een groeiende, internationale organisatie in een groeiende markt. Naast marktconforme arbeidsvoorwaarden passend bij deze functie is het mogelijk om jezelf te ontwikkelen door het volgen van (interne) trainingen en opleidingen.

Heb je interesse?
Enthousiast geworden van deze vacature? Reageer dan snel door je CV met motivatie te sturen naar vacatures@xeamos.com. Nog vragen over de functie zelf? Neem contact op met Alwin de Kock, T: 06 233 677 94.

Wij stellen het op prijs als bedrijven / bureaus ervan afzien om naar aanleiding van deze vacature ongevraagd hun cv’s of diensten aan te bieden. Cv’s die ongevraagd worden aangeboden, zien wij als directe en persoonlijke sollicitaties; algemene voorwaarden die worden meegestuurd verklaren wij nietig.