JOB OFFER

Supply chain coordinator

Het werk op de rit krijgen door te schakelen tussen de uitvoering en projectleiding. Als Supply chain coördinator houd jij wel van een beetje uitdaging, toch? Slimme oplossingen voor een schonere wereld: Xeamos levert emissiereductiesystemen voor binnenvaart-schepen, superjachten, offshore en industriële toepassingen. In de transitieperiode naar een fossiel-vrije samenleving zullen we in deze markten nog decennialang met verbrandingsmotoren te maken hebben. Met innovatieve oplossingen dragen wij bij aan een significante reductie van de emissies van deze motoren en daarmee aan een verbetering van onze leefomgeving.

Jouw werkzaamheden
Met jouw skills en technisch inzicht begeleid je in nauwe samenwerking met de projectmanagers en supply chain manager het gehele proces van aanvraag tot en met de planning en de uitvoering. Je zorgt ervoor dat de productieafdeling en de leveranciers op een efficiënte wijze hun werkzaamheden kan uitvoeren door het verzorgen van onder andere stuklijsten en productieorders. Dit voor zowel de projectorders als gestandaardiseerde producten. Je houdt de planning in de grip en rapporteert over de voortgang.

Tevens houd je intensief contact met de toeleveranciers en bewaakt de planning en levertijden van materialen. Je bewaakt de voorraadniveaus en afroepcontracten met strategische leveranciers. Jij weet als geen ander hoe je een project soepel kan laten verlopen. En daarbij weet je natuurlijk handig gebruik te maken van de beschikbare automatiseringssystemen.

Wat vinden wij belangrijk?
Uiteraard zoeken we niet alleen een coördinator, maar ook een fijne collega met een zelfstandige houding, die oplossingsgericht is en een flexibele instelling heeft. Daarnaast beschik je over deze functie-vereisten en herken je je hierin:

• HBO werk- en denkniveau, opleiding in de richting van werktuigbouwkunde
• Enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie
• Affiniteit met kwaliteit en kennis van productie- en lasprocessen
• Je bent analytisch en kunt goed overzicht houden in de dagelijkse dynamiek
• In staat zelfstandig technische tekeningen lezen
• Je bent nauwkeurig, gestructureerd en klantgericht waarbij je continu wilt verbeteren en optimaliseren
• Beheersing van Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk

Wat bieden wij jou?
Naast dat jij je volledig kunt (verder) ontwikkelen, door het volgen van (interne) opleidingen en trainingen, mag je prima arbeidsvoorwaarden en een passend salaris verwachten. Uiteraard vinden wij een prettige werksfeer erg belangrijk en kom je in een organisatie met korte communicatielijnen, waar je veel vrijheid en zelfstandigheid in je werk krijgt. Als team willen we met elkaar een mooi product en een mooi bedrijfsresultaat neerzetten, waarbij we opstaan voor jouw ideeën en initiatieven.

Heb je interesse?
Hebben we je interesse gewekt? Aarzel dan niet langer en neem direct contact met ons op zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de vacature of Xeamos? Geen probleem, neem gerust contact op met Arjan Wijnen T 06 18 35 78 60


Wij stellen het op prijs als bedrijven / bureaus ervan afzien om naar aanleiding van deze vacature ongevraagd hun cv’s of diensten aan te bieden. Cv’s die ongevraagd worden aangeboden, zien wij als directe en persoonlijke sollicitaties; algemene voorwaarden die worden meegestuurd verklaren wij nietig.