JOB OFFER

Supply Chain Coördinator

Xeamos is een innovatieve ontwikkelaar en bouwer van emissiereductiesystemen voor binnenvaartschepen, superjachten, offshore en industriële toepassingen. In de transitieperiode naar een fossielvrije samenleving zullen we in deze markten nog decennialang met verbrandingsmotoren te maken hebben. Met innovatieve oplossingen draagt Xeamos bij aan een significantie reductie van emissies van deze motoren en daarmee aan een verbetering van onze leefomgeving.

De afdeling Supply Chain, bestaande uit een viertal logistieke professionals, is verantwoordelijk voor de complete logistieke planning en begeleiding van alle voorkomende technische projecten van Xeamos.

Wat ga je doen?

Als Supply Chain Coördinator ben jij degene die vanaf de aanvraag tot en met de planning en de uitvoerig, in nauw overleg met de projectmanagers, de projecten van Xeamos logistiek begeleid. Je hebt overzicht over het totale proces, zorgt ervoor dat afspraken worden nagekomen en dat materialen en systemen op het juiste moment bij de juiste schakel beschikbaar zijn. Meer uitgedrukt in dagelijkse werkzaamheden ga je:

• Productieafdeling en leveranciers voorzien van stuklijsten en productieorders zodat ze op een efficiënte manier hun werkzaamheden kunnen uitvoeren.
• De planning nauw in de gaten houden en betrokken partijen informeren over de voortgang.
• Intensief contact onderhouden met toeleveranciers van uitbesteed werk en materialen betreffende levertijden en het voldoen aan de gestelde eisen.
• Bewaken van voorraadniveaus en afroepcontracten met strategische leveranciers.
• Goed bijhouden van gemaakte afspraken, materialen en deadlines in de geautomatiseerde systemen.
• Zorgen voor alternatieven bij het niet beschikbaar zijn van benodigde materialen of het niet halen van levertijden door leveranciers.

Wie ben jij?

Wil je als logistiek professional instappen in een groeiend en innovatief bedrijf waar je mede je stempel kunt drukken op de groei en de ontwikkeling van het Supply Chain proces? Dan is de overstap naar Xeamos zeker het overwegen waard. Wij komen graag met je hierover in gesprek als je:

• Beschikt over Hbo werk-en denkniveau bij voorkeur opgeleid in de richting Werktuigbouwkunde of Logistiek.
• Je enkele jaren ervaring hebt in een regelende logistieke functie bij een productiebedrijf, machinebouwer of logistiek dienstverlener.
• Je affiniteit hebt met productieprocessen.
• Je analytisch ingesteld bent en goed overzicht kunt houden in de dagelijkse dynamiek.
• Je in staat bent technische tekeningen te lezen of je bent bereid dit te leren.
• Je gestructureerd bent en een goed gevoel voor processen hebt. Je hebt een passie om hier continue verbetering in aan te brengen.

Wat krijg je hiervoor terug?

Als logistiek professional ga je samen met Xeamos een structurele bijdrage leveren schonere wereld. Je komt te werken in een team met gedreven medewerkers die hun enthousiasme hierin met je delen in een mooie werksfeer. Xeamos biedt jou een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, maar vooral ook de kans om je te ontwikkelen binnen je functie maar ook binnen onze groeiende organisatie.

Meer weten?

De werving voor deze functie is uitbesteed aan Stratiqs. Voor meer informatie, neem contact op met Rogier Princen (06-83164110). Je kunt je interesse rechtstreeks kenbaar maken door je CV met een beknopte motivatie te versturen aan rogier.princen@stratiqs.nl.

Wij verzoeken bedrijven en bureaus vriendelijk om af te zien van het ongevraagd indienen van cv’s of het aanbieden van diensten naar aanleiding van deze vacature. Ongevraagde cv’s worden beschouwd als directe en persoonlijke sollicitaties en meegezonden algemene voorwaarden verklaren wij nietig. Alvast bedankt voor uw begrip.