Careers

Xeamos company

Careers

Xeamos company

Careers

Xeamos company

Careers

Xeamos company

Careers

Xeamos company

Careers

Xeamos company

Careers

Xeamos company

Careers

Xeamos company

Careers

We’re looking for new colleagues!

Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen een jonge en snel groeiende organisatie met een team van enthousiaste techneuten en lever jij graag een bijdrage aan de verbetering van onze leefomgeving? Zoek jij een baan waarin verantwoordelijkheid en afwisseling centraal staan? Slimme oplossingen voor een schonere wereld: Xeamos levert emissiereductiesystemen voor binnenvaart-schepen, superjachten, offshore en industriële toepassingen. In de transitieperiode naar een fossiel-vrije samenleving zullen we in deze markten nog decennialang met verbrandingsmotoren te maken hebben. Met innovatieve oplossingen dragen wij bij aan een significante reductie van de emissies van deze motoren en daarmee aan een verbetering van onze leefomgeving.

JOB OFFER

Project Engineer

Als Project Engineer ben je de rechterhand van de projectmanagers met wie je nauw samenwerkt om al onze mooie projecten in goede banen te leiden.

JOB OFFER

Productiemedewerker

Als productiemedewerker draag je bij aan de assemblage van onze systemen. Je bent een cruciaal onderdeel van ons team, waarbij jouw kennis van mechanica en elektronica essentieel is.

JOB OFFER

Quality Assurance Engineer

Als Quality Assurance Engineer ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig ontwikkelen en implementeren van procedures en werkinstructies. Hierbij betrek je actief medewerkers om draagvlak te creëren en een cultuur van continue verbetering te stimuleren. Je voert kwaliteitscontroles uit en initieert verbeteringen op basis van trendanalyses.

JOB OFFER

Service Engineer

Als Service Engineer ben je verantwoordelijk voor een breed scala aan taken om ervoor te zorgen dat onze apparatuur optimaal presteert. Je dagelijkse taken omvatten het uitvoeren van inspecties en het opstellen van gedetailleerde rapporten, het uitvoeren van preventief onderhoud en het verstrekken van advies en uitleg aan klanten. Daarnaast ben je beschikbaar voor ad-hoc reparaties, je analyseert storingen om ze snel op te lossen. Je levert remote support en incidenteel reis je naar het buitenland (wereldwijd) om ter plaatse service te verlenen aan klanten.

JOB OFFER

Software Engineer Industrial Automation

Als Software Engineer speel je een cruciale rol in het ontwikkelen en voortdurend verbeteren van het kloppend hart van onze installaties, de controller. Samen met een team van gedreven professionals hanteren we een agile aanpak bij de (door)ontwikkeling van zowel standaard software als HMI. Je ontwikkelt samen met de andere software engineers de PLC-en HMI-software. Je bent daarbij verantwoordelijk voor het schrijven van de software, de documentatie, het revisie beheer en het testen van de software. Met jouw expertise zet je upgrades en verbeteringen in gang, die na grondige testfasen worden geïnstalleerd in het veld.

JOB OFFER

Commissioning Engineer

Als Commissioning Engineer ben je verantwoordelijk voor de supervisie op de installatie van nieuwe systemen door werf of installateur, het inbedrijf nemen van nieuwe projecten en het oplossen van complexere storingen bij onze klanten wereldwijd. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit: de (pre-) commissioning met aansluitend het inregelen van onze systemen tijdens de proefvaart;
het correct documenteren van de werkzaamheden volgens onze HAT en SAT protocollen; het begeleiden van on-board survey‘s met de klasse bureaus en het uitvoeren van acceptatie testen; het begeleiden van emissiemetingen op locatie; het geven van technische trainingen (zowel op locatie als aan collega’s); het (samen met de projectmanager) afhandelen van restpunten na de commissioning; het (remote) analyseren van operationele systemen indien nodig.

JOB OFFER

Design Engineer

Als Design Engineer bij Xeamos draag je bij aan het creëren van innovatieve en duurzame oplossingen die de efficiëntie verbeteren en de impact op het milieu minimaliseren.

JOB OFFER

Electrical (Hardware) Engineer

Als Electrical (Hardware) Engineer bij Xeamos ben je medeverantwoordelijk voor het beheer en de implementatie van onze elektra panelen en draag je als belangrijke schakel in de organisatie bij aan het succes van onze projecten.

Careers

Xeamos is always looking for more talent.

Xeamos has vacancies in various fields and at a range of educational levels.
We are always looking for new (technical) talents as well.
Send us your CV and a motivational letter. We will include you in our database,
and contact you when a suitable vacancy arises.