JOB OFFER

Electrical (Hardware) Engineer

Ben jij klaar voor een nieuwe fase in je carrière binnen een groeiende organisatie die volop in ontwikkeling is en waarde hecht aan een betere wereld? Dit is jouw kans om deel uit te maken van ons dynamische team. Wij zoeken per direct een gedreven Electrical (Hardware) Engineer met een passie voor techniek.

Jouw missie

Als Electrical (Hardware) Engineer bij Xeamos ben je medeverantwoordelijk voor het beheer en de implementatie van onze elektra panelen en draag je als belangrijke schakel in de organisatie bij aan het succes van onze projecten.

Wat ga je doen?

In de rol van Electrical Engineer houd je je bezig met de coördinatie en het beheer van standaard en project-specifieke bedradingsschema’s. Je vertaalt samen met de projectleider de eisen van de klant naar interne specificaties waar de externe paneelbouwers hun ontwerp op baseren. Je controleert de bedradingsschema’s en zorgt in samenspraak met de projectleider voor de goedkeur ervan. Je hebt hierbij direct contact met de paneelbouwers. Je fungeert als intern aanspreekpunt voor elektrotechnische vraagstukken. Je ondersteunt (fysiek) bij elektrotechnische uitdagingen tijdens inbedrijfnames, certificeringen en het realiseren van testopstellingen.

Onder jouw verantwoordelijkheid vallen ook de QA-procedures bij externe paneelbouwers en je waakt over de productiekwaliteit. Het is jouw taak om het ontwerp van de elektrapanelen continue te verbeteren op basis van zowel interne als externe feedback, en rekening houdend met product- en marktontwikkelingen.

Je werkt samen met de afdelingen R&D en Software om innovatieve oplossingen te ontwikkelen en begeleidt projecten op elektrotechnisch vlak.

Wat verwachten wij van jou?

• Je hebt een technische opleiding afgerond, bijvoorbeeld in de richting Elektrotechniek.
• Je hebt een MBO+/HBO denk en werkniveau.
• Bij voorkeur heb je een aantal jaren ervaring opgedaan in de paneelbouw, industriële automatisering of scheepselektra.
• Je bent communicatief sterk.
• Je hebt een proactieve houding, denkt in oplossingen.
• Je bent kwaliteitsbewust.

Wat krijg je hiervoor terug?

• Je salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring en zal tussen de € 2.617,- en € 4.367,- ingeschaald
worden (FG IV-VI).
• 25 vakantiedagen op basis van fulltime
• 3 extra bedrijfsdagen
• Een laptop
• Reiskostenvergoeding
• Een pensioenregeling
• Een uitdagende werkomgeving met een team van experts op gebied van maritieme technologie
• Een positieve, informele sfeer, waarin we samen lachen en successen vieren
• Veel afwisseling en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
• Eén keer per maand verzorgd Xeamos jouw lunch
• Eén keer per week kun je deelnemen aan onze bootcamp

Xeamos is een innovatieve ontwikkelaar van emissiereductiesystemen voor binnenvaartschepen, superjachten, offshore en industriële toepassingen. In de transitieperiode naar een fossielvrije samenleving zullen we in deze markten nog decennialang met verbrandingsmotoren te maken hebben. Onze missie: een betere wereld creëren door samen de uitstoot terug te dringen. Door onze innovatieve oplossingen brengen we de uitstoot terug tot het laagst mogelijke niveau om mens en planeet te beschermen.


Onze kernwaarden

Klantgericht: De (interne) klant staat altijd centraal. We komen onze afspraken na. Verantwoordelijkheid en initiatief leggen we zo laag mogelijk in de organisatie.

Eenheid: Teamgevoel vinden we belangrijk. We hebben een gezamenlijk doel: een prettige werk- en leefomgeving.

Uitmuntend: We streven naar de beste technische oplossing tegen een acceptabele prijs. Deze oplossing leveren we tegen het juiste hoge kwaliteitsniveau. Dit doen we mede door continue te blijven verbeteren en onze processen te standaardiseren waar nodig.

Samenwerken: We streven naar een open bedrijfscultuur in samenwerking met klant, leverancier en kennispartijen. Tegelijkertijd zijn we ons bewust van de waarde van ons intellectueel vermogen.

Hebben we je interesse gewekt?

Neem voor meer informatie over de vacature contact op met Rogier Princen (06-83164110). Je CV met een beknopte motivatie kun je sturen naar r.princen@xeamos.com.

Wij verzoeken bedrijven en bureaus vriendelijk om af te zien van het ongevraagd indienen van cv’s of het aanbieden van diensten naar aanleiding van deze vacature. Ongevraagde cv’s worden beschouwd als directe en persoonlijke sollicitaties en meegezonden algemene voorwaarden verklaren wij nietig. Alvast bedankt voor uw begrip.